Založ si blog

Washingtonská zrada

3. 2. 2022 je novým dňom zrady v slovenskej histórii. Naď a Korčok budú raz plakať. Náš národ veľakrát trpel a bojoval o svoju samostatnosť.

Včera Korčok a Naď podpísali zmluvu o spolupráci s americkými ozbrojenými silami. Táto zmluva je v rozpore s našimi záväzkami k Európskej únii aj NATO. Páni zabúdajú, že USA nie sú NATO. Odhliadnuc od procesných chýb a obsahu tejto zmluvy, táto dohoda otvorila dvere na dlhodobú prítomnosť cudzích ozbrojených síl. Vtiahli nás do geopolitickej hry veľmocí.

Páni Naď a Korčok odteraz ste symbolmi zrady slovenskej štátnosti. Teraz ste opojení mocou. Niečo vám poradím. Zavrite si oči a predstavte si, čo bude, keď nebudete ministrami. Predstavte si tu tisícky cudzích vojakov na našom území, ale hlavne si predstavte samých seba starých v parku na lavičke. Budete cítiť smútok a clivosť. Ostanete sami. Národ vami bude opovrhovať a plne si to zaslúžite. Kamaráti sa stratia, peniaze sa pominú.

Sami ste si vyryli svoje mená na skalu zradcov slovenského národa. Mená Naď a Korčok budú symbolom zrady. To jediné ste dosiahli. Pamätajte si moje slová, pán Naď a Korčok.

Andrej

EURÓPA JE AKO BABYLON PRED ROZPADNUTÍM

15.09.2022

Dnes 15. septembra slávime sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Sme národom založeným na cyrilo-metodskej tradícii. Európa stála na hodnotách kresťanstva. V poslednom období sa Európa otriasa v základoch. Liberálne ideológie popierajúce základné hodnoty a princípy života valcujú Európu. Európska únia vyzerá ako Babylon pred rozpadnutím. Viera sa vyznáva tým, že [...]

Vyzývame prezidentku Čaputovú, aby svoj celý plat za mesiac august venovala charite.

23.08.2022

Zuzana Čaputová celý august nerobí nič. Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka nevyužíva svoje kompetencie, ktoré má v zmysle Ústavy. Dovolenkuje, imituje prácu, nekomunikuje s ministrami, s vládou ani koalíciou. Svojou nečinnosťou je plne zodpovedná za stav republiky. Milí priatelia, urobte si pri čítaní nasledujúcich riadkov svoj [...]

Kde je Covid? Číha ďalej alebo zmizol?

15.05.2022

Prišiel ako blesk z neba. Zmenil nám život priniesol strach. Tak ako prišiel, tak zrazu mizne. Veľa našich priateľov zomrelo priamo kvôli nemu, ale asi aj z očkovania. Likvidoval dva roky rodiny, firmy, narušil náš život v práci ale aj mimo nej. Zrazu však nikto nenosí rúška, nikto sa nebojí. Svet sa vracia do starých koľají. Mnohí kričali vakcína je sloboda. Ľudia sa [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Andrej Danko

Slúžiť a pracovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 142404x
Priemerná čítanosť článkov: 4450x

Autor blogu

Kategórie