Založ si blog

Putin je garantom mieru

Napätie na ukrajinsko-ruskej hranici sa neskutočne stupňuje. Počúvame, ako sa Rusi na svojom území približujú k hraniciam Ukrajiny. Nikto sa však nezamýšľa, prečo sa k ruským hraniciam približujú vojská, ktoré nie sú absolútne na svojom území a sú tisícky kilometrov od svojich hraníc. Slabý ukrajinský prezident, povolaním herec už ani nedokáže zahrať, že niečo robí. Pôsobí bezzubo a zúfalo. Veľmoci rokujú o Ukrajine bez neho.

Obyvatelia Ukrajiny naleteli a vybrali si na čelo žiaľ neschopného človeka. Komicky však pôsobí aj to, že na rokovaniach nie sú ani zástupcovia Európskej únie. Napriek uvedenému je dobré, že USA a Rusko vedú dialóg. Verme, že konflikt nebude. Garantom mieru je dnes práve prezident Putin. Svojou rozvahou, Rusov previedol obdobím po Jeľcinovi, ktoré bolo známe kriminalitou a drobením Ruska. Pred pár dňami veliteľ nemeckých námorných síl odišiel z funkcie po kontroverzných vyjadreniach o ukrajinskej kríze. Viceadmirál Kay-Achim Schönbach vyhlásil, že ruský prezident Vladimir Putin si zaslúži rešpekt. Tvrdenia o tom, že Rusko chce vojensky napadnúť Ukrajinu sú podľa neho nezmysel. Okamžite musel padnúť. Nemci hrajú dvojtvárnu politiku. Najprv postavia Nordstream 2 a potom sa zrazu postavia na stranu USA. Na konci dňa však Nemci a mocnosti  opäť získajú a my malé národy si na sucho utrieme ústa.

Plne súhlasím s názorom, že Putin si zaslúži úctu. Myslím si, že práve prezident Putin je garanciou mieru. Bez jeho rozvahy by už dávno bol konflikt. Provokácie sú na pulze dňa. Najnovšie USA sťahujú veľvyslancov. Ukrajina povie, že to je predčasné a EÚ tiež. Chaos každý deň. Do toho slovenskí poskoci umožnia na Slovensku vznik amerických základní.  Dialóg Ruska a USA je nutný. Gorbačov a Jeľcin  urobili neskutočne veľa politických chýb pri ústupkoch západu. Západ ich oklamal v mnohom.

Mal som tú česť  niekoľkokrát osobne počúvať  pána prezidenta Putina na rôznych akciách. Je to človek, ktorému západní politici svojimi skúsenosťami a prehľadom nesiahajú ani po päty. Želám si, aby mal pevné zdravie, a aby čo najdlhšie viedol Ruskú federáciu. Ak by ho západ zlomil, Rusko by sa pokúsili zničiť tak, ako ničia naše štáty a suverenitu. Rusko musí ostať jednotné. Ukrajinci sa rútia do neznáma a len ich využívajú.

Za Jeľcina v Rusku bola anarchia, chaos, kriminalita. To západu vyhovovalo. Západniari najprv rozhádajú štát, zdiskreditujú lídrov politikov a na čelo štátu potom dajú motákov ako Remišová, Čaputová alebo Kollár. Následne budú Rusko drancovať a ovládať tak, ako to robia dnes Slovensku. Potrebujú nerastné bohatstvo Ruska. Vždy to tak bolo a história sa len opakuje.

Vytváranie napätia na Ukrajine je len pozičná hra západu. Viem, že to prezident Putin so svojím tímom zvládne. Vyjadrujem úctu pánovi viceadmirálovi a prajem veľa sily, pán prezident Putin. Nie, nemám čierno-biele videnie sveta. Vidím však, že nás západ surovo oklamal a zneužíva len na svoje ciele.

Andrej

EURÓPA JE AKO BABYLON PRED ROZPADNUTÍM

15.09.2022

Dnes 15. septembra slávime sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Sme národom založeným na cyrilo-metodskej tradícii. Európa stála na hodnotách kresťanstva. V poslednom období sa Európa otriasa v základoch. Liberálne ideológie popierajúce základné hodnoty a princípy života valcujú Európu. Európska únia vyzerá ako Babylon pred rozpadnutím. Viera sa vyznáva tým, že [...]

Vyzývame prezidentku Čaputovú, aby svoj celý plat za mesiac august venovala charite.

23.08.2022

Zuzana Čaputová celý august nerobí nič. Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka nevyužíva svoje kompetencie, ktoré má v zmysle Ústavy. Dovolenkuje, imituje prácu, nekomunikuje s ministrami, s vládou ani koalíciou. Svojou nečinnosťou je plne zodpovedná za stav republiky. Milí priatelia, urobte si pri čítaní nasledujúcich riadkov svoj [...]

Kde je Covid? Číha ďalej alebo zmizol?

15.05.2022

Prišiel ako blesk z neba. Zmenil nám život priniesol strach. Tak ako prišiel, tak zrazu mizne. Veľa našich priateľov zomrelo priamo kvôli nemu, ale asi aj z očkovania. Likvidoval dva roky rodiny, firmy, narušil náš život v práci ale aj mimo nej. Zrazu však nikto nenosí rúška, nikto sa nebojí. Svet sa vracia do starých koľají. Mnohí kričali vakcína je sloboda. Ľudia sa [...]

Fico

Premiér vyzval predsedu Najvyššieho súdu, aby poskytol informácie o prerozdeľovaní spisov

24.04.2024 16:51

Podľa Fica je podozrivé, že v minulosti všetky najcitlivejšie veci, v ktorých sa rozhodovalo o opravných prostriedkoch, pripadali senátu 5T sudcu Juraja Klimenta.

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

Andrej Danko

Slúžiť a pracovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 142927x
Priemerná čítanosť článkov: 4466x

Autor blogu

Kategórie