Založ si blog

Začiatok konca Čaputovej

52% ľudí si želá predčasné voľby. Milí priatelia už sme ich mohli mať. Čaputová mohla vyhlásiť referendum. Bála sa, pretože jej táto vláda vyhovuje. Včera nám ukázala, že sa to dá aj bez názoru Ústavného súdu. So zmluvou o USA tam problém nevidí a na Ústavný súd sa neobráti. Načo riskovať. Však pani prezidentka podpora západu a milióny dolárov treba nejako vrátiť.

Jeden denník o mne napísal minulý týždeň, že som bol užitočný idiot Ruska. Opýtal som sa novinára, či na tom trvá. Argumentoval som, že som robil pre Slovensko a mal dobré vzťahy aj na západe. Áno, vzoprel som sa zmluve s USA, ale preto ma pán redaktor nemusíte urážať. Odpovedal mi, že: „Užitočný idiot je pojem politického žargónu používaný pre ľudí vnímaných ako propagandisti vo veciach, v ktorých si nie sú plne vedomí hlavných cieľov a sú cynicky využívaní ostatnými pre šírenie propagandy za účelom, o ktorom nemajú povedomie.“

Pýtam sa nahlas. Myslíte si, že teraz tento pojem užitočný idiot použijú na Čaputovú a USA? Odpoveď je jasná. Určite to neurobia. Oni totiž majú patent na pravdu, oni rozhodujú, kto je nadčlovek, kto čo môže a kto nie, kto je dobrý a kto zlý. Oni vidia veci inak. A áno, oni vidia len seba a záujmy tých, čo ich platia.

A práve preto, ako som uviedol, pani Čaputová nikdy nedosiahnete rozmer prezidentky. Ľuďom nepomáhate a do dejín vojdete ako zradkyňa Slovenska a sluha západu. Nič netrvá večne. To si zapamätajte. Vidím ako Vás to likviduje. Odstúpte, kým Vás ľudia nevyhodia z paláca na skládku do Pezinka.

EURÓPA JE AKO BABYLON PRED ROZPADNUTÍM

15.09.2022

Dnes 15. septembra slávime sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Sme národom založeným na cyrilo-metodskej tradícii. Európa stála na hodnotách kresťanstva. V poslednom období sa Európa otriasa v základoch. Liberálne ideológie popierajúce základné hodnoty a princípy života valcujú Európu. Európska únia vyzerá ako Babylon pred rozpadnutím. Viera sa vyznáva tým, že [...]

Vyzývame prezidentku Čaputovú, aby svoj celý plat za mesiac august venovala charite.

23.08.2022

Zuzana Čaputová celý august nerobí nič. Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka nevyužíva svoje kompetencie, ktoré má v zmysle Ústavy. Dovolenkuje, imituje prácu, nekomunikuje s ministrami, s vládou ani koalíciou. Svojou nečinnosťou je plne zodpovedná za stav republiky. Milí priatelia, urobte si pri čítaní nasledujúcich riadkov svoj [...]

Kde je Covid? Číha ďalej alebo zmizol?

15.05.2022

Prišiel ako blesk z neba. Zmenil nám život priniesol strach. Tak ako prišiel, tak zrazu mizne. Veľa našich priateľov zomrelo priamo kvôli nemu, ale asi aj z očkovania. Likvidoval dva roky rodiny, firmy, narušil náš život v práci ale aj mimo nej. Zrazu však nikto nenosí rúška, nikto sa nebojí. Svet sa vracia do starých koľají. Mnohí kričali vakcína je sloboda. Ľudia sa [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

Andrej Danko

Slúžiť a pracovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 143166x
Priemerná čítanosť článkov: 4474x

Autor blogu

Kategórie