Založ si blog

Neviete niekto, kde si Kollár užíva dovolenku?

Slovensko prežíva jedno z najťažších období a on si v kľude odbehne. Pobehal pár nemocníc, naklamal sudcom aj lesníkom. Budaj a Lengvarský to však presadia aj tak. On bude tvrdiť, že to nechcel. Klasika, už sa teším zase na to vykrúcanie a klamstvá Kollára. Ten človek s kamennou tvárou vyvráti čokoľvek. Títo páni sú smiech cez slzy.

Verím, už sa ma už nikto neopýta, prečo sme ich v roku 2016 odmietli pri zostavovaní vlády. Hovoril som o deštrukcii štátu a žiaľ ju tu dnes máme v plnej paráde. Slovo deštrukcia je dnes bežné, vtedy bolo ľuďom smiešne.

Čaputová je už ako tri opičky. Nič nevidí, nepovie, nepočuje. V Pezinku môžu rozkradnúť aj Úrad práce. Vyhovuje jej to, Progresívci rastú aj bez práce. Čím horšie, tým je pre ňu lepšie. Je vôbec nejaká oblasť ktorú nelikvidujú? Napriek tomu, včera v prieskumoch SaS 13%. Matovič takmer 10 % a Kollár 6 % a Čaputovej Progresívci 8 %. Teda 37 % ľudí je happy a vyhovuje im to.

Čo ešte musí tento národ zažiť, aby to celé pochopil? Zdvíhajú dane, platy učiteľov zmrazili, minimálne dôchodky zablokovali, požičali 9,6 miliárd eur, rušia nemocnice, súdy, lesné závody, likvidujú cestovný ruch, rušia paušálne výdavky, ľudí nazývajú opicami, zrušili obedy zadarmo, zamestnávajú svojich ľudí, rodinu vozia štátnymi lietadlami, no mám pokračovať?

Hovorí sa, že človek pochopí, až keď padne na dno. Verím, že to tak nemusí byť. Vidím na stretnutiach a cítim, že už ľudia vidia veci inak, že cítia, že toto je cesta do pekla. Prosím diskutujme, komunikujme, hľadajme pravdu. Vždy hovorím, že všetko zlé sa pominie a dnes sa priznám, verím tomu, že tento národ to už chápe.

EURÓPA JE AKO BABYLON PRED ROZPADNUTÍM

15.09.2022

Dnes 15. septembra slávime sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Sme národom založeným na cyrilo-metodskej tradícii. Európa stála na hodnotách kresťanstva. V poslednom období sa Európa otriasa v základoch. Liberálne ideológie popierajúce základné hodnoty a princípy života valcujú Európu. Európska únia vyzerá ako Babylon pred rozpadnutím. Viera sa vyznáva tým, že [...]

Vyzývame prezidentku Čaputovú, aby svoj celý plat za mesiac august venovala charite.

23.08.2022

Zuzana Čaputová celý august nerobí nič. Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka nevyužíva svoje kompetencie, ktoré má v zmysle Ústavy. Dovolenkuje, imituje prácu, nekomunikuje s ministrami, s vládou ani koalíciou. Svojou nečinnosťou je plne zodpovedná za stav republiky. Milí priatelia, urobte si pri čítaní nasledujúcich riadkov svoj [...]

Kde je Covid? Číha ďalej alebo zmizol?

15.05.2022

Prišiel ako blesk z neba. Zmenil nám život priniesol strach. Tak ako prišiel, tak zrazu mizne. Veľa našich priateľov zomrelo priamo kvôli nemu, ale asi aj z očkovania. Likvidoval dva roky rodiny, firmy, narušil náš život v práci ale aj mimo nej. Zrazu však nikto nenosí rúška, nikto sa nebojí. Svet sa vracia do starých koľají. Mnohí kričali vakcína je sloboda. Ľudia sa [...]

Julija Navaľná

Vláda v Kyjeve robí chybu. Väčšina Rusov nechce vojnu, len Putin áno, Ukrajinci to chápu, vyhlásila Navaľná

18.04.2024 13:28

Odpovedala, či považuje za jeden zo svojich cieľov nájsť spoločnú reč s vedením Ukrajiny.

Jaroslav Haščák

GP podľa Haščákovho advokáta potvrdila, že špeciálna prokuratúra sa nezmohla na férové preskúmanie obvinenia pre Gorilu

18.04.2024 13:23

Advokát finančníka dúfa, že čakanie na skutočné a nielen formálne prejednanie sťažnosti voči obvineniam v kauze sa nestane "čakaním na Godota".

Nemecko Halle Súdy Höcke AfD Proces Začiatok

Vplyvný politik Alternatívy pre Nemecko Höcke stojí pred súdom, dôvodom je zakázané nacistické heslo

18.04.2024 13:12

"Nacista, nacista," skandoval na Höckeho dav niekoľko stoviek demonštrantov, ktorí sa zhromaždili pred súdnou budovou.

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

Andrej Danko

Slúžiť a pracovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 142333x
Priemerná čítanosť článkov: 4448x

Autor blogu

Kategórie