Založ si blog

Vládnu nám neznalí lokaji Bruselu.

Dnešná koalícia likviduje všetko slovenské. Čím ďalej tým viac, bruselský valec ničí v európskych štátoch všetko pronárodné. Likviduje čokoľvek a kohokoľvek, kto chráni národné záujmy. Je len otázka času, kedy zlikvidujú v Poľsku cez Tuska Kaczynského a v Maďarsku cez Kláru Dobrev Orbána. Zažili sme to aj my na Slovensku, ich to neobíde. Česko je čerstvým príkladom.

Na Slovensku je premiér Heger, ktorý len prikyvuje, ministrami sú ľudia, čo nemajú šajnu ako riadiť rezorty. Predseda parlamentu je človek, ktorý každý deň trepe, ako to chcú ľudia počuť. Jeho životopis je skôr zrelý na iné zariadenia. Čas ukáže, no a prezidentka Čaputová robí len to, čo jej povedia cez poradcov tí, ktorí jej platili kampaň. Je smiešne ako Heger bojuje za ochranu pôdy s Korčokom, len kým to je Orbán, keď už ide o Dánov a jeho podnikateľov, tam to podľa neho problém nie je. Minulý týždeň zrušili zákon, podľa ktorého obchodné reťazce už nemusia na letákoch uvádzať podiel slovenských potravín. Pamätáte si, ako nás ničili, keď sme presadili zdanenie obchodných reťazcov. Objednali na moju osobu reklamy, lebo vraj my zdražíme potraviny. Dnes ceny potravín raketovo každý deň rastú. Samozrejme sa nám môžu reťazce smiať do tváre a vyvážať zisky. V Poľsku napríklad jeden z nich odchádza, urobili tam s ním poriadok.

Heger tak chráni národné záujmy, že ani nezbadá na moste medzi Štúrovom a Ostrihomom, že tam visí ruská zástava. Jednoduchý to človek, absolútne neznalý veci. Dnes médiá priniesli správu, ako tejto vláde v rádiách vadí veľa slovenskej hudby. Áno, páni umelci, už idú ničiť aj vás tak, ako to robia so všetkým. Možno tí herci a hudobníci, ktorí tejto bande pomáhali na námestí sa konečne preberú. Teda pokiaľ nežili z tantiem za mítingy.

To naozaj ideme likvidovať všetko slovenské? To naozaj je lepšie mať na čele štátu poskokov a mafiána? Pýtam sa to preto, lebo títo ľudia sa dnes nezastavia pred ničím a je im ukradnuté budovanie Slovenska. Vedia, že dva roky zbehnú ako voda a čo bude ďalej ich nezaujíma. Náš národ je za dva roky zadlžený o viac ako 15 %. Nič tu nefunguje, len dookola sa klaniame Bruselu a prijímame ich hlúposti ako jazdenie 30 km/h po meste, ktoré nás o chvíľu čaká. Mnohí mi píšete, že ste im uverili a aj naleteli.

Verím, že to, čo zažívame, nás všetkých poučí, aby sme do budúcna naozaj spoločne budovali Slovensko, nie sa hádali. Inak tu budú vládnuť ľudia, ako sú tu dnes. Lokaji Bruselu musia byť zastavení. Andrej

EURÓPA JE AKO BABYLON PRED ROZPADNUTÍM

15.09.2022

Dnes 15. septembra slávime sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Sme národom založeným na cyrilo-metodskej tradícii. Európa stála na hodnotách kresťanstva. V poslednom období sa Európa otriasa v základoch. Liberálne ideológie popierajúce základné hodnoty a princípy života valcujú Európu. Európska únia vyzerá ako Babylon pred rozpadnutím. Viera sa vyznáva tým, že [...]

Vyzývame prezidentku Čaputovú, aby svoj celý plat za mesiac august venovala charite.

23.08.2022

Zuzana Čaputová celý august nerobí nič. Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka nevyužíva svoje kompetencie, ktoré má v zmysle Ústavy. Dovolenkuje, imituje prácu, nekomunikuje s ministrami, s vládou ani koalíciou. Svojou nečinnosťou je plne zodpovedná za stav republiky. Milí priatelia, urobte si pri čítaní nasledujúcich riadkov svoj [...]

Kde je Covid? Číha ďalej alebo zmizol?

15.05.2022

Prišiel ako blesk z neba. Zmenil nám život priniesol strach. Tak ako prišiel, tak zrazu mizne. Veľa našich priateľov zomrelo priamo kvôli nemu, ale asi aj z očkovania. Likvidoval dva roky rodiny, firmy, narušil náš život v práci ale aj mimo nej. Zrazu však nikto nenosí rúška, nikto sa nebojí. Svet sa vracia do starých koľají. Mnohí kričali vakcína je sloboda. Ľudia sa [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Andrej Danko

Slúžiť a pracovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 143101x
Priemerná čítanosť článkov: 4472x

Autor blogu

Kategórie