Založ si blog

Čaputová perfektne klame, ale pravdu nezamlčí.

Čaputová v najťažších časoch Slovenska povedala, že nerozumie svojej krajine. Asi nevie, že je prezidentkou štátu, ktorý sa nazýva Slovensko. Krajinu majú pastieri oviec.

Miesto toho, aby bojovala za Slovákov, rieši, ako budú mať jej zamestnanci škôlku v prezidentskom paláci. Je pravda, že nerozumie svojej práci. Spadla do politiky ako Majka z Gurunu, a tak sa aj správa. Dva mesiace pred prezidentskými voľbami ju nepoznali ani ľudia v Pezinku. Dokonca aj jej podvodné zapísanie za advokátsku koncipientku v spleti udalostí zaniklo. Jej hlúposť prekryli ódy v liberálnych médiách. Vytvorili o nej takmer dokonalú ilúziu. Žiaľ aj dnes mnohí Slováci tomuto klamu podliehajú.

Na demonštráciách rieši témy tretieho sektora miesto toho, aby podporila demonštrantov, ktorí už nezvládajú teror tejto vlády. Jedny demonštrácie schvaľuje a účastní sa ich, na druhých jej vadí šírenie Covidu.

Je plne zodpovedná za stav v našom štáte. Keby chcela, môže každý deň komunikovať s ministrami a tlačiť ich k riešeniam, ktoré nás trápia. Ona však radšej slúži Ursule von der Leyen z Bruselu. Je zvláštne, že Ursula v jeden deň vyhlási debatu o povinnom očkovaní a naša prezidentka sa okamžite v kontexte povinného očkovania pre určité profesie k myšlienke Ursuly prihlási. Ako by to bolo inak, ticho neostala ani jej kamarátka, Pellegrini. Okamžite vyzval ľudí na očkovanie nad 60 rokov. Samozrejme ho patrične za to pochválili liberálne médiá. Možno aj preto je každý týždeň za opozíciu v politických diskusiách. Liberálna pliaga likviduje náš štát.

Čaputová aj Heger by najlepšie urobili, ak by zložili svoje funkcie. Západ si želal, aby Slovensko zastupovali slabí lídri. Je tragikomické pozerať, ako Kollár v parlamente, bývalý to šmelinár a vekslák, odporúča dôchodcom, že 500 € poukazy môžu na čiernom trhu predať za 400 €.

Naši ústavní činitelia a táto koalícia plne zodpovedajú za dnešný stav Slovenska. Ak si myslia, že ich história nebude hodnotiť, veľmi sa mýlia. Slovensko vedú do bankrotu, ohrozujú zdravie občanov, ale hlavne hlúpo slúžia západu. Pani Čaputová, dobre to robíte. Aby som to upresnil, viete perfektne klamať, ale pravdu o tom, aká v skutočnosti ste neschopná, nezamlčíte.

EURÓPA JE AKO BABYLON PRED ROZPADNUTÍM

15.09.2022

Dnes 15. septembra slávime sviatok Sedembolestnej Panny Márie. Sme národom založeným na cyrilo-metodskej tradícii. Európa stála na hodnotách kresťanstva. V poslednom období sa Európa otriasa v základoch. Liberálne ideológie popierajúce základné hodnoty a princípy života valcujú Európu. Európska únia vyzerá ako Babylon pred rozpadnutím. Viera sa vyznáva tým, že [...]

Vyzývame prezidentku Čaputovú, aby svoj celý plat za mesiac august venovala charite.

23.08.2022

Zuzana Čaputová celý august nerobí nič. Slovensku hrozí najväčšia energetická kríza, vláda sa rozpadá a prezidentka nevyužíva svoje kompetencie, ktoré má v zmysle Ústavy. Dovolenkuje, imituje prácu, nekomunikuje s ministrami, s vládou ani koalíciou. Svojou nečinnosťou je plne zodpovedná za stav republiky. Milí priatelia, urobte si pri čítaní nasledujúcich riadkov svoj [...]

Kde je Covid? Číha ďalej alebo zmizol?

15.05.2022

Prišiel ako blesk z neba. Zmenil nám život priniesol strach. Tak ako prišiel, tak zrazu mizne. Veľa našich priateľov zomrelo priamo kvôli nemu, ale asi aj z očkovania. Likvidoval dva roky rodiny, firmy, narušil náš život v práci ale aj mimo nej. Zrazu však nikto nenosí rúška, nikto sa nebojí. Svet sa vracia do starých koľají. Mnohí kričali vakcína je sloboda. Ľudia sa [...]

zena tabletka lieky choroba liek

Japonsko eviduje 4 úmrtia a 100 hospitalizácií v súvislosti s doplnkami výživy

28.03.2024 12:09

Firma minulý týždeň informovala, že prvé sťažnosti na problémy s obličkami dostala už v januári.

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Andrej Danko

Slúžiť a pracovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 32
Celková čítanosť: 140627x
Priemerná čítanosť článkov: 4395x

Autor blogu

Kategórie