Hľadajme pravdu, nevypínajme médiá.

6. marca 2022, Andrej Danko, Nezaradené

Niektoré nevypnuté slovenské médiá nechápu, že ľudia práve teraz potrebujú objektívne a vyvážené informácie. Vypínanie médií nie je cesta. Vzbudzuje to v ľuďoch nedôveru a zbytočne vyvoláva emócie. Medzi nami sú žiaľ ľudia, ktorí aj dnešnú ťažkú situáciu využívajú na manipuláciu a dosiahnutie svojho cieľa. Umelo prehlbujú strach, aby ľudia žili v nevedomosti a nekomunikovali. Ľudia sa dnes boja diskutovať a vyjadrovať sa. Nehľadá sa pravda. Ľuďom sa dáva účelová informácia na podnose. Tak sme žili pred rokom 1989. Nikto z nás nikde nemohol povedať nič dobré na USA.

Skúsme sa zamyslieť v týchto ťažkých chvíľach, kde je pravda. Hľadajme ju spoločne. Plne podporujeme zajtrajšie mierové rokovania. Najmä nezabúdajme na naše Slovensko. Nezabúdajme riešiť naše problémy. Nám Slovákom nikto nepomôže, ak si nepomôžeme sami.


Mám pár miest, kam chodím, keď mi je ťažko. Skoro ráno som sa vybral k Miléniovému krížu pri obci Rybky v okolí Senice. Je najvyšším na Slovensku Meria takmer 27 metrov. Dovoľte mi, sa s vami podeliť o ten krásny pohlaď. Ak pôjdete okolo, neobíďte ho. Prajem vám krásnu nedeľu. S úctou, Andrej.