Čaputová opäť len vzdychala

23. februára 2022, Andrej Danko, Nezaradené

Z prejavu prezidentky je zrejmé, že zúfalo hľadá tému a neprináša Slovensku nič nové. Jej prejav bol celý popretkávaný apelovaním a vzdychmi, ktoré nepomôžu Slovákom. Ona, ktorá vznikla na sociálnych sieťach, dnes hovorí, že sociálne siete zavádzajú, že je treba viesť dialóg, pričom odmieta stretnutie s opozíciou.  

Prezidentka Čaputová svojím štvorminútovým prejavom opäť ukázala, že nie je schopná poskytnúť Slovensku riešenia. Jej prejav bol plný fráz, ktoré neriešia problémy Slovenska. Z jej prejavu išiel strach z toho, čo sama na Slovensku zasiala. To je nenávisť a zloba. Prezidentka by sa mala v prvom rade pozrieť do zrkadla a začať konečne vykonávať funkciu prezidentky Slovenskej republiky a neslúžiť cudzím záujmom.  

Zuzana Čaputová ukázala opäť len svoju nepripravenosť na funkciu prezidentky. Nikoho pri svojom príchode nepozdravila, ledva prečítala jednu “A4” a arogantne odišla. Bol to jeden z povinných prejavov, ktorý jej opäť niekto napísal a ona bez akejkoľvek empatie a pochopenia obsahu ho len chladne prečítala.