Neviete niekto, kde si Kollár užíva dovolenku?

19. novembra 2021, Andrej Danko, Nezaradené

Slovensko prežíva jedno z najťažších období a on si v kľude odbehne. Pobehal pár nemocníc, naklamal sudcom aj lesníkom. Budaj a Lengvarský to však presadia aj tak. On bude tvrdiť, že to nechcel. Klasika, už sa teším zase na to vykrúcanie a klamstvá Kollára. Ten človek s kamennou tvárou vyvráti čokoľvek. Títo páni sú smiech cez slzy.

Verím, už sa ma už nikto neopýta, prečo sme ich v roku 2016 odmietli pri zostavovaní vlády. Hovoril som o deštrukcii štátu a žiaľ ju tu dnes máme v plnej paráde. Slovo deštrukcia je dnes bežné, vtedy bolo ľuďom smiešne.

Čaputová je už ako tri opičky. Nič nevidí, nepovie, nepočuje. V Pezinku môžu rozkradnúť aj Úrad práce. Vyhovuje jej to, Progresívci rastú aj bez práce. Čím horšie, tým je pre ňu lepšie. Je vôbec nejaká oblasť ktorú nelikvidujú? Napriek tomu, včera v prieskumoch SaS 13%. Matovič takmer 10 % a Kollár 6 % a Čaputovej Progresívci 8 %. Teda 37 % ľudí je happy a vyhovuje im to.

Čo ešte musí tento národ zažiť, aby to celé pochopil? Zdvíhajú dane, platy učiteľov zmrazili, minimálne dôchodky zablokovali, požičali 9,6 miliárd eur, rušia nemocnice, súdy, lesné závody, likvidujú cestovný ruch, rušia paušálne výdavky, ľudí nazývajú opicami, zrušili obedy zadarmo, zamestnávajú svojich ľudí, rodinu vozia štátnymi lietadlami, no mám pokračovať?

Hovorí sa, že človek pochopí, až keď padne na dno. Verím, že to tak nemusí byť. Vidím na stretnutiach a cítim, že už ľudia vidia veci inak, že cítia, že toto je cesta do pekla. Prosím diskutujme, komunikujme, hľadajme pravdu. Vždy hovorím, že všetko zlé sa pominie a dnes sa priznám, verím tomu, že tento národ to už chápe.