Mediálne manipulácie politiky

23. októbra 2021, Andrej Danko, Nezaradené

Zajtra v TA3 opäť ,,bezpohlavná“ diskusia Kollár a Pellegrini. Duo Baccara 2. Vyhovuje im to. Načo otvorená diskusia, stačí si pritakávať a potom spolu vládnuť. Kde sú iné parlamentné strany?

Vážení diváci, je to na vás urobiť si vlastný názor. Áno, ale aj toto je hrubá manipulácia vášho myslenia. Dávať vám do hlavy predstavu, že nikto iný nie je a potom podstrčiť volebný prieskum. Ťažko sa robí politika, ak politické diskusie navštevujú dohodnutí politici. Paradoxne vďaka aspoň za Facebook. Posledne v TV JOJ ste nepočuli, že by Pellegrini riešil zlodejstvo na Úradoch práce. Nepýtal sa Kollára, prečo mu do rádia Krajniak posiela státisíce eur. Nevyzýval Krajniaka na odchod. Na oplátku zase ani Kollár neriešil, že stratifikácia nemocníc je Pellegriniho dieťa. Nepýtal sa prečo, keď letel lietadlom súkromne za láskou, tak to nezaplatil. Mohol by som pokračovať. Vyhovuje im to. Spevácke duo Baccara bolo zohraté ako oni. Včera sa objavil záhadne prieskum, kde Pellegrini má 21% a Kollár takmer 10%.

Musíme sa aj my, iné strany hlásiť o svoj priestor. Samozrejme, že ten, kto vládne, má právo na priestor v médiách. Zdravá spoločnosť je založená na diskusii, nie na manipulácii. Nevidím v diskusiách KDH, PS, ĽSNS, Republiku a áno ani SNS. Ak sú, ako hovoria diskusie pre parlamentné strany, tak tam nemá čo robiť Hlas SD. Ak sú to politické strany, ktoré získali štátny príspevok, tak tam máme byť aj my SNS a ešte tri strany. Mrzí ma, že okrem KDH a SNS každý z politických strán mlčí. Nebojujem len za SNS ale každú stranu, ktorá tam má byť. Píšem však posledný vysvetľujúci príspevok o TV diskusiách. Oslovím ešte politické strany, aby sa pridali. Nechcem nič iné len transparentné pravidlá, minimálne v RTVS. Ak to oni nepochopia a vy nebudete vnímať, čo sa deje, ďalšia vláda bude taká, akú vám natlačia oligarchovia do hlavy.

Pellegrini, Kollár… To si dúfam neželáte.

Dobre si všímajte manipuláciu a rozlišujte prosím realitu a fikciu. Ako ich poznám, zajtra vám zahrajú divadlo ako kohútkovia, aby Danko nemal pravdu, no po relácii sa objímu. To vám garantujem. Andrej